19 april 2022

Zone Pro League #3 den 4 juni


Vi tar en titt på de fighters som redan är bokade!

Vi har precis återhämtat oss från den fantastiska urladdningen på Zone Pro League #2 och nu är det dags att ladda om! Om bara lite drygt sex veckor är det åter dags, nu den tredje installationen Zone Pro League #3. Denna gång är Kooperativet på Lindholmen arena.

Våra matchmakers Jesper Gunnarson (MMA) och Lena Olsson (muaythai) kommer att presentera fighters och matcher i snabb takt och som vanligt planeras tio matcher. Men låt oss ta en titt på de fighters som redan är bokade för cardet.

Enes Kollari från Bulldog Training Center gör sin pro-MMA debut.

Madeleine Saengthong som representerar Fighter Centre kliver äntligen in i buren.

Publikfavoriten Sam Ghoroghi som blev historisk när han gick den första thaiboxningsmatchen i bur någonsin i Sverige, gör sitt andra framträdande på Zone Pro League #3.

Sam möter denna gång Liam ”Prince of Persia” Borcheloui från Norrortens Kampsportcenter.

Stjärnskottet Merza Akhlaghi går in i buren för tredje gången. De två tidigare matcherna tog sig inte förbi första respektive andra ronden med Merza som vinnare på TKO. Tredje gången gillt?

Renato Vidovic börjar göra sig ett namn, men än så länge har vi privilegiet att se honom på Zone Pro League och han gör sitt tredje framträdande på Zone Pro League #3.

Missa inte Zone Pro League #3 som går på Kooperativet den 4 juni! Biljetter hittar du här.