3 februari 2022

Liam Borcheloui Vs Sam Ghoroghi

Första matchningen för Zone Pro League #3 är klar och det blir än en gång ett klassiskt möte mellan västkust och östkust.

Liam ”Prince of Persia” Borcheloui (11-7) från Norrortens Kampsportscenter tar sig an Fighter Centres Sam Ghoroghi (9-4-1) på Zone Pro League #3 som går på Kooperativet i Göteborg den 4 juni. Sams återkomst till buren är efterlängtad efter hans historiska match på Zone Pro League #1. Nu ställs han mot en ny tuff motståndare!

Med fem A-klass matcher i bagaget får man anse att Liam Borcheloui är etablerad som proffs. Hans offensiva stil och stora hjärta garanterar publiken en intensiv upplevelse. Liam är en teknisk fighter som är såväl fysiskt som psykiskt stark och han är en av många fighter som uppger att han har fightingen att tacka för sitt liv.

Både Sam och Liam är vana vid att få möta betydligt längre motståndare, men i denna matchning skiljer det sig bara ett par-tre centimeter. Vi förväntar oss inget mindre en teknisk kollision i buren den 4 juni. Biljetter hittar man här.