16 maj 2022

Tobias Bohlin tilllbaka i buren för Zone Pro League #3. Nermin Mehmedagic struken.

Glädjande nog är actionfightern Tobias Bohlin bokad och klar att åter kliva in i Zoneburen. Publiken borde minnas mannen från Sandviken efter den fartfyllda fighten som inledde Zone Pro League #2. Dessvärre måste vi samtidigt meddela att göteborgaren Nermin Mehemedagic fått lämna återbud på grund av skada.

Det var tänkt att fjäderviktarna Nermin och Tobias, som möttes i en minnesvärd fartfylld och dramatisk drabbning på förra Zone, skulle haft varsin match på Zone 4 juni. Men Nermin har tyvärr fått lämna återbud på grund av skada. Skadan är inte av allvarlig karaktär, men tillräcklig för att hindra deltagande. Som resultat av bortfallet har fightcardet fått byggas om. Därmed går Tobias från Sandviken in som motståndare mot den ännu inte officiella motståndare som ursprungligen bokades för att möta Nermin.

Tobias på Zone Pro League #2

Landslagsveteranen Tobias gjorde det bästa av rollen som bortafighter när han kom till Göteborg i våras. Även om publiken stod på motståndarens sida, bjöd Tobias på ett strålande humör och en aggressivt orädd offensiv som rivstartade galan. Precis den sortens energi som matchmaker Jesper Gunnarsson vill kunna visa upp i Zoneburen. Den här gången kommer mannen från Sandviken förmodligen kunna räkna med support från läktarna dessutom. Zones trogna publik gillar alltid en underhållande fighter.

Tobias motståndare offentliggörs inom kort. Köp din biljett till sommarens gala här på Tickster.