27 oktober 2023

EM-vinnaren Bruno Santos möter SM-vinnaren Najib Ghaderi


Bruno “Trafas” Santos från Dinamite Team i Lissabon har redan flera stora meriter som EM-guld i Muaythai 2022, EM-guld i K1 2022 och VM-silver i Muaythai 2017 för att bara nämna några. Nu kommer portugisen till Zone Pro League #6 för att förhoppningsvis lägga till ännu en vinst i sitt record. 

27-åringen bidrar med goda tekniker, extrem styrka och en viljekraft som få och är en motståndare värd att frukta. Men på andra sidan buren står Najib “Dragon” Ghaderi från Fighter Centre i Göteborg som även han har fina meriter bakom sig. Najib har bland annat blivit Afghansk kickboxningsmästare 2014 och vunnit guld och bästa fighter på svenska mästerskapet i kickboxning 2018.  

Det här är två fighters med höga mål om att ta sig långt i sina fighting-karriärer och som båda går sin första match på Zone. Vi kan förvänta oss en actionfylld match där ingen kommer att ge sig i första hand. Med den talang de båda besitter och det mindset båda skaffat sig kan vem som helst vinna; detta är en match man inte vill missa!

Den 4 november på Trädgår’n går Zone Pro League #6 av stapeln där Najib Ghaderi möter Bruno Santos. Du hittar biljetter här och tacka gärna ja till FB-eventet.