7 februari 2022

Tobias Bohlin Vs Nermin Mehmedagic

Det blir Tobias Bohlin från Sandviken som kommer att möte den hypade influencern Nermin Mehmedagic.

Det rönte stor uppmärksamhet när vi släppte nyheten att Fighter Centres Nermin Mehmedagic äntligen kommer att göra proffsdebut på Zone Pro League #2 med rekord i interaktioner på Instagram som följd.

Nu kan vi avslöja att det blir Tobias Bohlin från Sandviken Budo & Kampsport som kommer att stå på andra sidan i buren. Tobias är en rutinerad amatörfighter med femton matcher i bagaget, flera av dom mot starkt internationellt motstånd då han har gjort ett par vändor i landslaget. Nu är han redo för sin proffsdebut!

Tekniskt är Tobias en allround fighter som kan ta matchen dit han vill ha den då hans fotarbete är något utöver det vanliga. Han nämner sin kondition som en av sina fysiska styrkor och lovar publiken full action från första till sista sekund. Men det är på det mentala planet som Tobias verkligen utmärker sig. En nära döden upplevelse som barn lärde honom att aldrig ta något för givet och han räds inte att jobba hårt för det han vill uppnå. 

Det är två fighters som båda tagit sig igenom tuffa motgångar och som båda vill nå toppen, som kommer att mötas i buren på Zone Pro League #2. Vem som vill mest får vi se på Trädgår’n den 9 april! Biljetter hittar man här.