1 februari 2022

Efterlängtad proffsdebut för Nermin Mehmedagic


Influencern från Göteborg tar äntligen steget till professionell MMA.

Nermin Mehmedagic från Fighter Centre har drömt om ett liv som fighter ända sedan han som 7-åring gick in i Ale idrottshall för att köra sitt första karatepass. Sedan dess har 29-åringen hunnit med en mängd såväl karate som MMA-matcher och ett par vändor i respektive landslag, där ett brons på World Cup i kyokushin karate är den främsta meriten.

Det har länge varit tal om professionell MMA för Nermin, men tyvärr har skador kommit i vägen. Nu är det äntligen dags! Den 9 april går han in i buren på Zone Pro League #2 för att göra sin proffsdebut.

På grund av sin bakgrund har Nermin en underhållande stil med en mix av  spektakulära tekniker stående och submissions på marken och han har redan lyckats bygga upp en fanbase. Med över 230.000 följare på Instagram får Nermin räknas som influencer och det är många som ser fram emot hans proffsdebut!

Det blir spännande att se vilken typ av motstånd matchmakern Jesper Gunnarson kommer att hitta. Får vi se en orkan av sparkar från någon med samma stil eller blir det en clash of styles mot någon som fokuserar på brottning? Oavsett, den 9 april kommer det att smälla i buren! FB-event hittar du här och biljetter hittar du här.