17 mars 2023

Slagkraftig kollision på gång när svenske Robin går in mot serben Dordje i galans tyngsta fight

Det kommer garanterat smälla rejält i den sista MMA-matchen på Zone Pro League #5. Lokale fightern Robin Enontekiö är känd för sin orädda offensiv som välkomnar slagväxling. Det matchar upp väl mot en fighter som helst låter nävarna sköta snacket. Gästen Dordje Rajic från Serbien har stabila meriter inom både boxning och MMA.

Robin från Fighter Centre i Göteborg ska för tredje gången gå in i Zoneburen. Efter att ha avslutat sina två tidigare motståndare på mindre än fyra minuter sammanlagt, har det inte blivit lätt att hitta motståndare. Den 190 cm långe göteborgaren har en kraftfull fightingstil som skördade stora framgångar som amatör innan segertåget fortsatte på proffsnivå. Med en orädd inställning som gärna rusar in i elden direkt från start, är Robin en sevärd bjässe som får buren att gunga.

När det är dags för fight vaknar något publikfriande elakt i Robin.

Ingen i Sverige var tillgänglig för att möta hemmafavoriten. Men i Serbien hittades en fighter som inte var rädd att ta på sig utmaningen. Inte förvånande då Dorje från Belgrad har rätt meriter i ryggen. 27-åringen har vunnit de nationella mästerskapen i både MMA och boxning. Med andra ord är fightern från Pit Bull Team fullt redo att utbyta kärtsmällar, men har ett komplett game redo om matchbilden ändras.

Som huvudmatch i MMA på Zone Pro League #5 är det en lovande uppgörelse som väntar i mellanvikt. Två hårdslående grabbar med gott självförtroende som inte är rädda för en holmgång. Prognosen talar för en match som går ut i fullt tempo och bara ökar. Någon av dem lär bli avslutad.

Rekordförsäljning av biljetter pågår på Tickster. Säkra din plats för vårens fightgala 1 april på Trädgår’n.