22 oktober 2023

Stentufft när Robin Enontekiö möter Louis Laurent på Zone Pro League #6


Louis Laurent från Snake Team i Paris blev europeisk mästare i sambo 2018 och tog silver på världsmästerskapen i sambo 2018, 2019 och 2020. Därefter valde han att sadla om och istället rikta fokus på MMA och har till dags dato hunnit gå fyra proffsmatcher. Nu i november går han för första gången match inför Göteborgspubliken på Zone Pro League #6.

På andra sidan buren står göteborgaren Robin Enontekiö från Fighter Centre. Robin är numera ett välkänt ansikte efter att ha tävlat på Zone Pro League #2, #4 och #5 där han avslutat samtliga matcher redan i första ronden. Med meriter som två SM-guld, flera år i svenska MMA-landslaget och ett VM-silver är Robin en minst sagt svår motståndare att klå. 

Två tuffa fighters som har lång erfarenhet av fighting kommer nu att mötas i en nervkittlande match. Båda vet vad de gör i buren och båda har inställningen att ta sig så långt i fighting-världen som möjligt, och då gäller det att krossa motstånd för motstånd.  

Den 4 november möts Robin och Louis i en stentuff match på Zone Pro League #6 som går på Trädgår’n. Du hittar biljetter här och tacka gärna ja till FB-eventet.