30 januari 2023

Zone Pro League #5 på Trädgår’n 1 april

Zone Pro League är tillbaka på Trädgår’n för sin femte gala. 1 april är det åter dags för stor show med MMA och thaiboxning.

Galan Zone debuterade redan 2008 i sitt första format. Hela den långa resan finns utförligt beskriven här. Efter ett uppehåll återuppstod den göteborgska showen 2021 under namnet Zone Pro League. Den första galan blev en succé med mycket action och stort publiktryck. Det nytänkande konceptet med att kombinera thaiboxning och MMA i samma bur visade sig vara en hit.

Nu har den femte galan blivit bokad och klar. Buren återvänder 1 april till Trädgår’n där allting började. Lokalerna är perfekta för att se på fighting och har dessutom fått ett lyft som gör upplevelsen bättre än någonsin.

Zone på Trädgår’n är fightshow när den är som bäst.

Som tidigare kommer thaiboxning och MMA omväxlande varvas under kvällen. Alla matcher sker på proffsnivå och kan inkludera allt från debutanter till rutinerade veteraner. De fyra första galorna levererade alla omväxlande, oförutsägbar action. Nu är det dags att fortsätta den publikfriande resan med ett nytt kapitel.

Missa inte en actionladdad start på våren. Det har redan börjat bokas fighters och matcher. Fler nyheter släpps inom kort. Biljetter är redan släppta och finns att köpa på Tickster.