12 september 2023

Skyhöga förväntningar när Robin åter intar buren på Zone Pro League #6


Efter att Robin Enontekiö från Fighter Centre har avslutat alla sina tre tidigare matcher på Zone Pro League redan i första ronden är det nu få som vågar möta den 190 centimeter långe mellanviktaren från Göteborg. Men publiken är på helspänn för att få se honom kliva in i buren igen på Zone Pro League #6.

Med imponerande amatörmeriter såsom två SM-guld, flera år i svenska MMA-landslaget och ett VM-silver är Robin ett namn man bör lägga på minnet. Utöver MMA har han även tränat submission wrestling, BJJ, brottning och boxning. Det här är med andra ord en hängiven och allround fighter som vet vad han gör i buren. 

Vem han kommer att möta har matchmakern Jesper Gunnarson ännu inte avslöjat men Robin är en riktig vinnarskalle som kommer göra allt för att ta hem segern. Förväntningarna efter de tre storslagna vinsterna på Zone Pro League #2, #4 och #5 är skyhöga. Om han avslutar även denna match i första ronden, det återstår att se.

Missa inte Robins fjärde match på Zone Pro League #6 som kommer att gå på Trädgår’n den 4 november. Biljetter finns här och tacka gärna ja till fb-eventet.