11 mars 2022

Rohullah Yousofi vs Renato Vidovic


Vi förväntar oss hejdlös action i vad som kan bli ett klassiskt stilkrig.

Det blir alltså Rohullah Yousofi från MACC – Martial Arts Combat Club i Stockholm som tar sig an Renato Vidovic från Fighter CentreZone Pro League #2. Förutom MMA så har Rohullah över sextio boxningsmatcher med ett flertal medaljer, både nationellt och internationellt. Han har med andra ord tränat boxning länge och det är där han har sin edge. 

När Rohulla gick sin proffsdebut förlorade han på submission. Men det var sommaren 2020 och han har haft nästan två år på sig att finslipa sitt nedtagningsförsvar och förbättra sin grappling. Rohullah själv är övertygad om att han kan vinna vilken match som helst. Han ger alltid 100% och kämpar med hela sitt hjärta.

Det är många som ser fram emot Renatos återkomst till buren efter den dramatiska vändningen på Zone Pro League #1. Han blev då först nedslagen för att sedan komma igen, ta ner, utdela mördande ground ’n pound och slutligen avsluta på submission med endast 13 sekunder kvar av rond ett. Nu ställs Renato mot en motståndare med formidabla händer… 


Är det ett klassisk stil-mot-stil-krig vi har att vänta? Kommer starkt stående att möta stark mark? Det får vi se på Zone Pro League #2 den 9 april på Trädgårn. Oavsett så lär det bli hejdlös action i en riktigt spännande matchning i 56,7 kg professionell MMA från Jesper Gunnarson. Biljetter finns att köpa här.

Top photo credit: Nova Pettersson
@novap_photography
@frejamma