2 oktober 2023

Norge möter Sverige när Peder och Navid ställs mot varandra på Zone Pro League #6


Peder Rosada-Svendsen från Novus Academy i Oslo gjorde sin proffsdebut på Zone Pro League #5 där det blev en jämn match men där norrmannen drog det kortaste strået. Peder är dock inte den som ger upp efter motgångar.  

År 2015 var 38-åringen med om en svår olycka och fick beskedet av läkarna att han aldrig skulle kunna fightas igen. Men precis som han själv säger: “I’m still here”, något som visar hans extrema envishet och kämparglöd som också lyser igenom under matcherna. Norrmannen menar att hans orubbliga vilja är hans främsta styrka i ringen, men han har också grymma tekniker som är svåra att rå på. 

Motståndaren Navid Badi från Fighter Centre kommer till Zone Pro League #6 för en efterlängtad comeback. Med sin extrema explosivitet och sina tidigare tunga meriter såsom SM-guld är Navid minst sagt en tuff motståndare. Att det kommer att bli en rysande bra match är ett faktum när dessa två oerhört duktiga och envisa fighters möts i ringen och Norge möter Sverige. Båda fighters är fast beslutna att inte låta sig bli besegrad igen.

Peder och Navid möts i ringen för en tuff match på Zone Pro League #6 den 4 november på Trädgår’n. Biljetter finns här och tacka gärna ja till eventet.