27 september 2023

Explosive Navid Badi gör comeback på Zone Pro League #6


Med meriter som sm-guld, sm-silver och en plats i MMA-landslaget är det ingen tvekan om att Navid Badi från Fighter Centre är en hårdhudad fighter och man kan förstå varifrån självsäkerheten kommer. Men kvar har han att bevisa att han klarar av motståndet även på Zone. 

Tidigare har Navid varit basketspelare på elitnivå, men nu ligger fokuset istället helt på fightingen. Drömmen är att fightas i de större organisationerna och ha en lång karriär. En dröm som kanske inte är så långt borta med tanke på 28-åringens atletiska explosivitet som bidrar till omväxlande, fartfyllda och intensiva matcher. 

Det var ett tag sedan vi fick se göteborgaren i Zone-ringen. På Zone Pro League #1 mötte han stockholmaren Moe Ahmadi och besegrades via submission. Sedan dess har han tränat stenhårt och är nu i toppform för att kliva in i ringen igen för Zone Pro League #6. Navid är ingen fighter som mesar, han går in för att antingen avsluta eller bli avslutad, och han tänker inte låta denna match gå samma öde till mötes som den förra. 

Missa inte Navids rykande comeback till ringen på Zone Pro League #6 den 4 november på Trädgår’n. Biljetter hittar du här och tacka gärna ja till Facebook-eventet.