24 maj 2022

Hemmafavorit mot brittisk veteran i thaiboxningsmatch på hög nivå

Sam Ghoroghi har fått ny motståndare efter en avbokning. Mannen som kliver in som ersättare ser inte bara till att hemmafavoriten får en match. Den världsvane britten Simon Forrest kommer till staden med en imponerande meritlista och ett stort övertag i erfarenhet. Publiken bjuds på en riktig toppmatch med internationell touch.

Sam från Fighter Centre är lika mycket generös instruktör som dedikerad proffsfighter. Åren av engagemang har gjort honom till en uppskattad profil på hemmaklubben och en given publikfavorit på Zone. Den 31-årige Göteborgaren brukar ha rutinen på sin sida när han fightas. Men i det spännande mötet som väntar på Zone pro League #3, väntar en motståndare som är både äldre och mer mer erfaren.

Gästande Simon tar matchen på kort varsel men är ett riktigt fynd av matchmaker Lena Olsson. Britten liknar i mycket sin svenske motståndare. En sympatisk eldsjäl som lever för att coacha andra samtidigt som han brinner för att fightas själv. 36-åringen från Rough Diamonds i Cambridge har hela 32 proffsmatcher bakom sig inklusive flera internationella mästerskapstitlar. Det finns inte mycket som Simon inte redan upplevt som fighter. En man som kan erbjuda hemmafavoriten en sportslig, tekniskt avancerad kamp med klass.

Senast Sam stod i Zoneburen fick han förlita sig på erfarenhet mot en yngre och snabbare fighter. Denna gång väntar raka motsatsen. Kommer den snabbfotade, strategiske göteborgaren kunna överlista den rutinerade britten?

Missa inte den spännande landskampen 4 juni. Köp din biljett idag på Tickster.