31 januari 2023

Nermin Mehmedagic tillbaka i buren

Nästan exakt ett års väntan krävdes. Men nu är det dags för hemmafightern Nermin att åter kliva in i buren. På Zone Pro League 5 är det dags för comeback.

Nermin gjorde sin proffsdebut på Zone Pro League 2 där han öppnade galan med en vild och omtumlande match. Efter att gästande Tobias Bohlin delat ut en riktig stjärnsmäll tidigt, följde en intensiv brottningsduell. Nermin kämpade sig loss från underläget, vände på positionerna och fick till slut in en avgörande strypning. Två intensiva minuter som innehöll allt, till publikens högljudda förtjusning.

Nermins dramatiska debut.

Publiken ville se mer av göteborgsfightern efter den minnesvärda matchen. Nermin ville också snabbt in i buren igen. Tyvärr var olyckan framme med skador och avhoppade motståndare. Medverkan på två galor fick avbokas. Men Nermin har uppfostrats i den hårda karatestilen kyokushin. Där skapas fighters som inte vacklar av motgångar.

Det förvånade inte att Nermin anmälde sig direkt när den femte Zonegalan blev officiell. Formen har hållits på topp och motivationen kunde inte vara högre. Den explosive fjäderviktaren från Fighter Centre är tillbaka.

1 april smäller det på Trädgår’n. Säkra din biljett redan nu på Tickster.