5 maj 2021

Zone är tillbaka!

2021 blir det fight i Göteborg!

För alla göteborgare som gillar att se fighting när det smäller som hårdast, borde ordet Zone vara bekant. Teamet som gav staden galorna The Zone FC, Muay Thai Arena, Cage Challenge med mera är tillbaka med ett nytt koncept, full satsning och ett löfte till staden med Sveriges trognaste fightingpublik.

Bokat och klart 2021

Det blir kamp i buren redan under 2021, med en gala som redan är inbokad och klar. I den fria kampens anda ska Zone inte backa från några utmaningar och leverera regelbunden kvalitet under hela året. Det är bestämt. Det kommer att hända. Nu kör vi!

Muay thai och MMA i ett
På Zone möts det bästa av thaiboxning och MMA, förenade i samma bur för en kväll av fighting och underhållning på professionell nivå. Hårda regler, hårda fighters, intensiv fighting och garanterad action.

 


Hur och var galana kan ses är en fråga som restriktioner och tekniska lösningar får besvara framöver. Men oavsett var du befinner dig kommer det smälla så det ekar över staden. Göteborg kokar av talang som suttit stilla för länge med rastlösa nävar som behöver få släppas lösa. Timingen kunde inte varit bättre. Det är dags att låta krutdurken explodera.


Välkomna till Zone!