14 oktober 2022

Två actionfighters kolliderar när Sverige möter Norge i fjädervikt på Zone #4

Uttrycket ”allt kan hända” kan passsa på vilken MMA-fight som helst. Men i det här fallet passar det ovanligt bra. Svenske karatefightern Nermin Mehmedagic bjuder alltid på show och action. På Zone Pro League #4 ställs han mot den självsäkre norrmanen Harda Karim, som utlovat en vild show i buren.

Hemmafavoriten Nermin är främst känd för sina spektakulära sparkar. Men i sin proffsdebut på Zone Pro League #2 var det framför allt grappling och fighterhjärta som säkrade segern åt fjäderviktaren från Fighter Centre. Det är med andra ord inte lätt att förutspå vad som sker när Nermin går in i buren. Men det lär bli åka av oavsett.

Någon som är redo för uppgiften är norske Harda. 26-åringen som representerat norska landslaget i MMA, har ett gott självförtroende inför sin proffsdebut. Harda ser sin snabbhet och atletiska kapacitet som sina främsta egenskaper. Bortom det utlovar norrmannen också att kunna bjuda på det mest oväntade:

”No other fighter can go from imanari rolls to cartwheel kicks and cross cage slams like I can.”

Stora ord inför proffsdebuten på bortaplan. Men precis vad publiken gillar att se mot en explosiv och spektakulär hemmafighter som Nermin.

Galan hålls på Kooperativet Lindholmen 26 november. Pengar kommer regna och underhållningen kommer vara på topp. Köp din biljett idag på Tickster.