13 oktober 2023

Skicklig veteran möter nytt stjärnskott på Zone Pro League #6


Jean Paul Tremont från Öresund Muay Thai Camp må endast ha gått 8 matcher, men har redan bevisat att han är en fighter att räkna med och vann SM i thaiboxning i år. Om någon är redo att inta Zone-buren, så är det han. 

Efter att ha vuxit upp i Venezuela har Jean Paul flyttat till Sverige för att göra det mesta av sin fightingkarriär. Det var på senare år som 31-åringen fick upp ögonen för fighting och nu är han fast. När han väl ställt in sig på något är han målmedveten och envis, nu vill han ta sig till toppen och slåss mot dem allra bästa. Vem som kan stoppa honom? Möjligtvis Giang Hoang från Odenplan Fightgym i Stockholm. 

Giang Hoang är en riktig veteran som vunnit tre SM-guld, fyra medaljer från VM och tre EM-brons. Efter att ha förlorat sin match på Zone Pro League #5 mot Francesco Sotgiu är stockholmaren nu tillbaka för att försöka få upprättelse. Om han kommer att lyckas, det återstår att se.

Zone Pro League #6 som går på Trädgårn den 4 november ställs veteranen Giang Hoang mot nya stjärnskottet Jean Paul Tremont. Biljetter hittar du här och tacka gärna ja till FB-eventet.