27 februari 2023

Sevärde thaiboxaren Sam Ghoroghi fightas åter på Zone Pro League

Sam Ghoroghi gick från en lovande lokalfavorit, till något av ett stjärnskott över en natt. Det stora genombrottet skedde på Zone Pro League #4. Ställd mot en mycket meriterad motståndare, tog Sam hem sin största seger och fick dessutom pris för att ha gjort kvällens bästa prestation.

Till stor glädje för fler än bara göteborgare, kommer hemmafavoriten gå match även på nästa Zone. Efter att så många sett Sams talang, sportslighet och sympatiska beteende har thaiboxaren blivit uppskattad i hela landet. Ryktet om hur talangfull 31-åringen från Fighter Centre är, har också spridit sig. Kort sagt är det inte lätt att hitta motståndare.

Sökandet efter motstånd fick gå utanför Sveriges gränser. Till slut hittades en motståndare som var villig att dela buren med Zones främsta thaiboxare. Namnet på utmanaren kan ännu inte avslöjas, men det ryktas bli en fighter från Storbritannien.

Sams proffsrecord på 4-1 ser inte så imponerande ut på pappret. Men kvalitet över kvantitet förklarar göteborgarens höga anseende. Motståndarnas meritlistor har givit stor tyngd åt de fyra segrarna. Den före detta svenska mästaren är dessutom en sevärd fighter. Med sin intensiva blick som läser av matchbilden dras publiken in i handlingen, och med sin snabbhet och precision levererar Sam underhållande thaiboxning på hög nivå.

Sams snabba och precisa attacker levererar alltid publikfriande action.

Oavsett motstånd, och oavsett hur det går, räkna med sevärd fighting och en match att minnas.

Zone Pro League #5 har många intressanta fighters och matcher som snart blir kända. Men Sams medverkan är skäl nog att inte vilja missa showen 1 april på Trädgår’n.

Biljetter finns att köpa här på Tickster!