19 oktober 2022

Sam Ghoroghi bokad för Zone Pro League #4 ”Money rain”

Lokale fightern Sam Ghoroghi är bokad för Zone Pro League #4. Därmed kan galan offentliggöra sin första thaiboxare som kan tävla om bonusarna i ”Money rain”.

Sam från Fighter Centre är en hårt arbetande coach och instruktör. Tack vare engagemanget och glädjespridandet på sin klubb har Sam blivit något av en publikfavorit på Zone Pro League. Galan 26 november markerar det tredje besöket i buren för hemmafightern.

Efter en underhållande kamp på Zone Pro League #1 förlorade Sam ett domslut mot den unge talangen Jesper Dieber. Revansh och upprättelse skedde på förra galan där göteborgarens tekniska och strategiska färdigheter lyckades besegra en längre och större fighter från Storbritannien.

Sam bjöd på show i landskampen på Zone Pro League #3

Efter att tidigare ha vunnit SM som amatör har Sam nu valt att helhjärtat satsa på proffskarriären. Senaste matchen skedde på galan Muay thai for life där göteborgaren vann med besked på TKO. Oavsett vilket motstånd som blir bokat mot hemmafavoriten är det goda chanser till en underhållande fight. Sams fotarbete, snabbhet och rappa tekniker är alltid publikfriande.

Zone Pro League #4 hålls på Kopperativet Lindholmen. Biljetter finns redan ute på Tickster. Säkra din plats idag!