15 mars 2023

Rutinerad actionfighter möter ung talang i en thaiboxningsmatch med hög teknisk nivå

För andra gången kommer ärrade veteranen Emil ”Supafly” Flystam till Zone Pro League. Denna gång består motståndet av den ambitiöse och talangfulle nykomlingen Mathias Isaksson. Öst möter väst, etablerat namn ställs mot nästa generation. Kvalitet rakt igenom.

Emil har redan vid 27 års ålder gått fler matcher är de flesta thaiboxare gör under hela sin karriär. Med över 40 amatörmatcher och 12 proffsmatcher är ”Supafly” kort sagt en ung veteran. Kombinationen av ålder och erfarenhet har skapat en fighter som håller hög teknisk nivå, men som också är stryktålig och orädd. Det blir aldrig tråkigt när den reslige lättviktaren från Halmstad Fight Academy besöker buren. Inför Zone Pro League #5 har Emil utlovat en spännande show.

Känd för sitt varierade game och en vinnarskalle som aldrig slutar vara offensiv, är orden ett löfte som går att lita på. Senast Halmstadsbon besökte buren i Göteborg var på den andra Zonegalan. Även om det slutade i förlust var det en seger som fighter. I en tuff kamp mot en större motståndare visade Emil prov på sin orubbliga vilja. Eller som han själv uttrycker det:

”Jag vägrar att ge upp, det märkte ni i min förra match på Zone.

Emils fighting spirit vann mycket respekt på Zone Pro League #2.

Värdigt motstånd

Stjärnskottet Mathias tar plats på andra sidan buren. Talangen från Stockholm Muay Thai har på kort tid skaffat sig stor rutin. 23 matcher i bagaget inklusive meriten att ha fightats på anrika stadion Lumpinee i Thailand. Det är ingen dålig meritlista för en blott 23 år gammal thaiboxare. Stockholmaren har också en mogen inställning till fighting och ser lugna, tekniska stil som sin främsta styrka. Därtill beväpnad med en högerspark som inte är att leka med.

En erfaren, viljestark hårding ställd mot ett tekniskt framtidslöfte. En uppgörelse mellan två vinnarskallar som levererar action med kvalitet. Underhållning kan garanteras.

Fightcardet för Zone Pro League #5 är nästan färdigt och försäljningen av biljetter har redan slagit rekord! Säkra din plats idag på Tickster.