28 april 2022

Nermin Mehmedagic tillbaka på Zone Pro League #3

Nermin gick första matchen på Zone Pro League #2 och rivstartade kvällen med en hårdhänt och dramatisk drabbning. Göteborgaren åkte på några rejäla smällar men tog hem segern efter en stark vändning. Efter en kort paus laddade Nermin genast om för att deltaga på nästa gala.

Nermin Mehmedagic från Fighter Centre har en personlig stil som MMA-fighter. Uppvuxen i den hårda stilen kyokushin karate lades grunden av stryktålighet och kraftfull teknik. Det ledde till både svartbälte och landslagsplats. Efter bytet till MMA har 29-åringen valt att behålla influenser från sin gamla art i burfighting. Men som alla kunde se på Zone #2, kan Nermin mer än stående kamp. Efter slagväxling säkrades vinsten på submission via en strypning.

Oavsett hur kampen utvecklas denna gång kan publiken räkna med action i buren. Kombinationen av självförtroende och stor teknisk bredd skapar sevärd och fartfylld underhållning. Nermin har alltid vad som krävs för att bjuda på show och nu är han tillbaka på Zone Pro League #3.

Missa inte en av Göteborgs senaste stjärnskott på Zone Pro League #3 som hålls den 4 juniKooperativet. Biljetter Finns här på Tickster.