30 september 2023

Dramatisk fight när Jakob Walegren möter Markus Adolfsson på Zone Pro League #6


Senast vi fick se Jakob Walegren från Örebro Fight Gym var på Zone Pro League #1 där han mötte Renato Vidovic. Jakob inledde starkt men besegrades slutligen via submission. Nu väljer Jakob att återvända till Göteborg och kliva in i ringen på Zone Pro League #6 för att denna gång bevisa att han är en kraft att räkna med. 

För motståndet står Markus Adolfsson från Fit4Fight som inte bara gör sin egen proffsdebut, utan även klubbens. Markus, som bland annat tävlat i svenska MMA-landslaget, har mycket förväntningar på sig och tänker göra sitt allra yttersta för att ta hem segern. 

Båda fighters är tekniskt duktiga och även inriktade på att underhålla publiken och ge en riktigt sevärd show. Därav kan vi förvänta oss mycket action och en minst sagt dramatisk fight: Jakob som är snabb, fysiskt stark och inte minst orädd vägrar förlora igen, Markus tänker göra en stark proffsdebut. 

Missa inte när Jakob Walegren och Markus Adolfsson möts i en episk fight på Zone Pro League #6 den 4 november på Trädgår’n. Biljetter finns här och tacka gärna ja till Facebookeventet.