28 september 2023

Världsmästaren Ewin Ates möter veteranen Alexandra Andersröd på Zone Pro League #6


Ewin Ates från Öresund Muay Thai Camp ligger redan i världstoppen för thaiboxning. Med meriter som 1 VM-guld, 4 SM-guld och 2 VM-silver är Ewin en minst sagt tuff motståndare att möta i ringen. Nu väljer hon att gå sin första match på Zone i Zone Pro League #6 och den som tar sig an utmaningen är Alexandra “Røyk” Andersröd från Göteborg Muay Thai

Alexandra har även hon imponerande meriter som 2 SM-guld i K1 och har tävlat i svenska kickboxningslandslaget sedan 2019. På Zone Pro League #3 dominerade göteborgaren alla tre ronder mot Ewins teamkamrat Joanna Steffansson och segern var solklar. Om det är någon som skulle kunna segra över världsmästaren, så är det Alexandra. 

Med Ewins höga tempo, fina tekniker och extrema explosivitet och Alexandras hårda sparkar och starka clinch kommer matchen i A-klass -60 kg att bli en riktig show. Detta är fighters med pannben som få och en envishet som sträcker sig långt. En sak är säker, båda kommer göra allt för att ta hem segern. 

Missa inte när Ewin Ates och Alexandra Andersröd gör upp på Zone Pro League #6 den 4 november på Trädgår’n. Biljetter finns här och tacka gärna ja till Facebookeventet.