19 oktober 2023

SM-vinnarna Javad och Sam ställs mot varandra på Zone Pro League #6


Sam Wingqvist från Karlstad Muay Thai är endast 22 år gammal, men har redan börjat skaffa sig goda meriter och vann SM-guld i sin viktklass i Thaiboxning 2023. Nu kommer han till Zone Pro League #6 för att bevisa att han klarar motståndet även här. 

Sam är en tekniskt duktig fighter, men också en väldigt headstrong sådan. Vi talar om en fighter som inte ger upp, tar tuffa matcher och som inte viker sig för någon. Han vill nå sin fulla potential som fighter, gå på stora galor och möta stora namn. 

För motståndet står Javad “Reborn” Vahid Rezah från Fighter Centre som även han tagit hem SM-guld (2021 och 2022). Javad som gjorde en bejublad proffsdebut på Zone Pro League #4, är en vinnarskalle utan dess like och gör allt för att ta sig ut som en segrare.

Vem av dessa SM-vinnare som kommer att segra återstår att se, men oavsett kommer det att bli en rysande bra match där Javad och Sam ska göra upp om vem som egentligen dominerar viktklassen.

Matchen går på Zone Pro League #6 den 4 november på Trädgår’n. Du hittar biljetter här och tacka gärna ja till FB-eventet.