8 maj 2022

Proffsdebut på Zone #3 för en offensiv Göteborgare.

John Oldenqvist från GBG MAC går äntligen in i buren som proffs på Zone Pro League #3. Med gedigen rutin som amatör, gott självförtroende och storvuxen i viktklassen var det bara en tidsfråga. John är rustad och taggad att verkligen visa vad han går för. En het debut väntar på hemmaplan 4 juni.

Med 180 cm på längden och gott om muskler på bredden, är John en fysiskt respektingivande gestalt i lättviktsdivisionen. Göteborgaren har därtill bevisat sin tekniska förmåga på amatörnivå. Med 18 matchers erfarenhet har John hunnit bli amatörmästare i Wolf Fight, tagit brons på World Cup och ett silver på SM. Med den meritlistan bakom sig var steget till proffsnivån ett väntat och efterlängtat besked.

John är en offensiv fighter med gott självförtroende oavsett var matchen utspelar sig. Strategin är baserad på press och aktivitet för att snabbt ta kommando över fighten. Inför proffsdebuten utlovar sig den lokale talangen trubbel för motståndaren och show till publiken:

”Jag kan alltid göra något oväntat vilket gör mig både oförutsägbar och underhållande”

Räkna med högt och aggressivt tempo i buren och högljudd support för hemmafavoriten när det smäller på Kooperativet 4 juni.

Köp din biljett idag på Tickster!