21 maj 2021

GP livesänder Zone!

Zone kan idag glädjande meddela att Götebors-Posten kommer att göra galan tillgänglig för alla.

Zone har fått en betydelsefull och uppskattad partner i GP Sport. När nypremiären sker 24 september på Trädgår’n kommer alla som vill kunna bevittna showen. Samarbetet är ett viktigt uttryck för Zones ambition att erbjuda proffsfighting för en bred publik. Fighting är redo att växa bort från subkultur och bli underhållande actionsport för allmänheten.

För att kunna erbjuda så stor tillgång till fighting som möjligt behöver matcherna sändas från en plattform med stor räckvidd, och vad kunde passa bättre än Göteborgs mest välbekanta dagstidning? Samarbetet är ett stort kliv framåt i utvecklingen, både för MMA-kulturen och för GP:s satsning på sport:

”Vi vill vara där det händer och erbjuda vår publik den bästa sportbevakningen, oavsett idrott”, säger GP:s sportschef Joakim Magné.

”Zone Pro League är ett evenemang som historiskt sett bjudit på väldigt bra kampsport med många spännande fighters. Vi på GP sporten vill hela tiden bredda vårt sportbevakning och det här blir ett steg i den riktningen.”

Zone kommer med andra ord bli tillgängligt för alla som vill se fighting när det smäller som hårdast och bäst. Håll utkik efter uppdateringar om hur och var sändningarna kommer att ske!