18 oktober 2023

Franske Younes ställs mot hemmafavoriten Nermin på Zone Pro League #6


Younes Bouhassoun från Yofox i Poitiers är en fighter med envishet som få. Nu har envisheten fört honom hela vägen från Frankrike till Zone Pro League #6 för att gå den kanske tuffaste matchen hittills i hans fightingkarriär.

I buren är Younes en farlig motståndare på flera plan. Han är stark i allt från striking till grappling och sänder iväg hårda slag. Målet är att bli den bästa av de bästa i viktklassen, men motståndaren Nermin har andra planer.

Nermin Mehmedagic från Fighter Centre är ett familjärt namn för många och imponerade stort på sin proffsdebut på Zone Pro League #2. Avhoppade motståndare och skador har resulterat i att vi inte sett honom i Zone-buren sedan dess, men nu är han äntligen tillbaka. Han är målmedveten och självsäker med kraftfull teknik. Ni bör förvänta er en minst sagt actionfylld och hektisk match när dessa två fighters möts i buren.

Den 4 november på Trädgår’n möts Younes och Nermin i en tuff match i fjädervikt på Zone Pro League #6. Du hittar biljetter här och tacka gärna ja till FB-eventet.