8 juni 2022

Från Zone Pro League – tack för den här säsongen!

Zone Pro League skulle vilja rikta ett utförligt tack till alla som hjälpt till under galans första säsong. Vissa har bidragit med stora insatser, andra med mindre tjänster, men framgången var endast möjlig tack vare det samlade engagemanget hos alla.

Publiken

Vi nämner ofta att Zone har Sveriges bästa publik och vi menar det. Kokande stämning på fullsatta läktare med rejäla jubel och stämning som lyfter taket, men alltid sportsligt och städat. Mer går inte att önska sig. Vi är också tacksamma för alla som loggat in för att se galorna på håll via stream. Ingen show utan publik och tittare.

Fighters

Fantastiska prestationer på alla plan. Zone kan se tillbaka på ett år där både thaiboxare och MMA-fighters gav allt i buren och bjöd på action av högsta klass. Dessutom hölls en hög nivå av respekt och disciplin som är värd all respekt av både hemmafighters och gäster. Även de gånger känslorna hettade till, vilket alltid är en självklar del av all idrott, behölls kyliga sinnen och allt kunde redas ut.

Lika stor del i detta hade de tävlades coacher och det har varit en glädje att se så många klubbar komma på besök till buren i Göteborg. Sju olika nationer och klubbar från alla hörn av Sverige har representerat i buren under året. Vi hoppas ni alla har trivts och ser fram emot att ni besöker oss igen!

Zone crew

De får sällan rampljuset på sig, men alla mindre roller skapar tillsammans maskinen som får hjulen att snurra. Sekretariatet som hållit ordning på resultaten. Gänget som kämpade så svetten rann för att få upp läktare i tid. Teamet som städade canvasen. Runners som såg till att fighters var på plats vid rätt till så att schemat höll. Plus alla andra små men ovärderliga insatser. Det pågår mycket bakom galleriet och utan ett crew av flitigt arbetande händer hade inte galorna varit möjliga att utföra med så strålande resultat. Ni vet vilka ni är, stort tack till er alla.

Sponsorer

Det är inte billigt att arrangera galor och för att inte ha orimliga biljettpriser står sponsorerna för ett mycket uppskattat bidrag. Deras närvaro visar också på en uppmuntrande support och tro på kampsport i Göteborg. Zone hade inte varit möjligt utan dem. Ett särskilt tack till:

Bulldog media group
Borohus
Winners club
Pinscher media
Surface byggställningar
Fighter centre
Dunder döner
X gamer

Kenka
Cyrano

Aftonbladet och Göteborgsposten

Tack vare Aftonbladet+ kan Zone ses runt om i landet. Att samarbeta med den största plattformen i svensk media är ett privilegium och en fantastisk möjlighet. Ju fler som kan delta, på plats eller på håll, desto roligare show! Innan bytet till Aftonbladet hade Zone Göteborgsposten som sändningspartner, ett samarbete som var mycket givande och utvecklande.

Kooperativet och Trädgår’n

Kooperativet är kanske den häftigaste miljön som inhyst en fightingshow i Sverige. En mäktigt stor industrilokal med Stora fönster och unik atmosfär. Desstum en hjälpsam personal som ghade avgörande betydelse i att undelätta arbetet. Även Trädgårn’n som inhyste de två första galorna, erbjuder en stämningshöjande miljö med genuin klubbkänsla. En tryckkokare till lokal som verkligen maxar publiknärvaron. Det är glädjande att ha hittat två lokaler i staden som båda erbjuder perfekta förutsättningar för att bjuda på show.

Zoneteamet

Zone skapades av sju personer som senare fick tillskott av delägaren och mediaproffset Daniel Högström. Alla har slitit hårt under året som gått. Hårdare än någon utomstående kan föreställa sig. Ibland har det varit riktigt stressat och snudd på panik att räta upp skeppet i tid, men vi har landat på fötterna varje gång. Så från hela gänget till varandra, tack för att ni hjälpte till att skapa något mycket speciellt, och tack för allt slit under året som gått.