9 maj 2022

Aftonbladet blir ny partner till Zone Pro League

Zone Pro League välkomnar Aftonbladet som ny partner. Samarbetet innebär ett välkommet lyft för ökad exponering och spridning av galan. Från och med i sommar kommer alla fans av fighting kunna se actionladdad underhållning från Göteborg via Sveriges största plattform.

Aftonbladet har köpt sändningsrättigheterna till Zone Pro League från och med sommaren 2022. Det innebär att Zone Pro League #3 som hålls 4 juni och höstens gala Zone Pro League #4 som är satt till 24 november kommer att streamas live på Aftonbladet plus.

Daniel Högström, delägare i Zone och ägare till Bulldog Media Group, var initiativtagare till det nya samarbetet. Daniel ser entusiastiskt fram emot vad det kan innebära för Zone Pro League:

”Självklart är vi nöjda med att tagit detta avtal i hamn. Aftonbladet är Sveriges största plattform och har dessutom gjort en stor satsning på just kampsport senaste åren.”

För alla fans av MMA och thaiboxning innebär nyheten ännu bättre möjligheter att ta del av underhållningen på fightinggalan, oavsett var de bor.