5 maj 2022

Tung drabbning med löften om brutal stil, avslut och sevärd show.

Stadiga grabbar i mellanvikt ryker ihop med inställningen att anfall är bästa försvar. Precis vad som brukar göra succé på läktarna med andra ord. Hårda tag väntar när Kalmars Daniel Bergström återvänder till Zones bur för att välkomna göteborgaren Enes Kollaris proffsdebut.

Daniel från Kalmar Apex IF lovade redan inför Zone #2 att han hade en aggressiv men avslappnad inställning till fighting. Daniel levererade också fullt ös framåt med offensiv kamplust. Det blev en sevärd actionfight och trots förlust verkade Daniel inte grubbla så mycket på resultatet. Med samma sköna inställning till burfighting återvänder grovjobbaren till Göteborg 4 juni.

På andra sidan buren står Enes från lokala Bulldog Training Centre, redo att göra sin proffsdebut. Göteborgaren gick upp till proffs efter bara sex matörmatcher, men har andra uppenbara styrkor. 26-åringen är ett atletiskt fenomen laddad med power. Respektingivande muskler står redo att släppa lös i en kampstil han sjäv beskriver som ”brutal”. Därtill har den aggressive ynglingen även gjort en parallell satsning på boxning. Debutanten kommer kort sagt rustad med käftsmällar som inte är att leka med.

Gemensamt för båda är ett härligt okomplicerat försnack. Inga stora egon. Bara goda självförtroenden och en munter önskan om att dela ut fett med däng och visa var skåpet ska stå. Raka rör och en garanterad hit för publiken.

Missa inte Zone Pro League #3 som hålls 4 juni på Kooperativet, Lindholmen.

Köp din biljett nu på Tickster!