3 oktober 2023

Supertalangen Najib Ghaderi kommer till Zone Pro League #6


Najib “Dragon” Ghaderi från Fighter Centre är en talang utan dess like. Med över 25 vunna amatörmatcher, varav flera avslutats med Knock Out, SM-guld i kickboxning och tre av fyra segrade proffsmatcher är 25-åringen en stigande stjärna. Nu är han redo att även inta buren på Zone Pro League #6 för en thaiboxningsmatch i toppklass.

Oavsett om han ska gå match eller inte tränar Najib alltid hårt, en inställning han haft sedan många år tillbaka. Som ung tog han sig till Sverige, men vägen hit var tuff och rymdes av många utmaningar. Sedan han anlände har fokuset varit att träna och jobba hårt för att nå sina mål. Nu är målet att bli världsmästare och tävla i stora organisationer

I match är Najib teknisk och lugn, och med sitt mentala sinne för att aldrig ge upp kan nästan ingen stoppa honom. Vem som vågar möta talangen återstår att se, men att Najib kommer att göra vad som helst för att segra är ett faktum.

Den 4 november på Zone Pro League #6Trädgår’n går Najib sin första Zone-match. Du hittar biljetter här och tacka gärna ja till eventet.