26 september 2022

Robin Enontekiö bokad för Zone Pro League #4 ”Money Rain”

Den storvuxne göteborgaren återvänder till buren 26 november. Efter seger i första ronden på Zone Pro League #2 var det bara en tidsfråga innan Robin kände sig redo för en ny proffsfight.

Robin hade en gedigen amatörkarriär med dubbla SM-guld och ett VM-silver som främsta merit. Klivet upp till proffs skedde i våras på Zone. Det blev en spännande duell där hemmafavoriten fick uppleva både motgångar och triumf. Efter en överraskande nedtagning hamnade Robin i en tuff kamp på marken där motståndaren tog ryggen och hotade med slag och submissions. Mellanviktaren från Fighter Centre lyckades ändå behålla lugnet. Till publikens jubel försvarade sig hemmasonen och vände matchbilden. Efter knappt tre minuter satt Robin stabilt på topp och kunde slå sig till en seger på TKO.

Seger på TKO i proffsdebuten

Nu är det åter dags för den kraftfulle göteborgaren att kliva in i buren. Det är är det upplagt för en explosiv kamp som snabbt kan avgöras. 190 cm muskler med rejäl power står redo att braka lös. Oavsett motstånd är Robin en vinnarskalle som alltid kämpar till max och lämar allt i buren.

Missa inte den tunga drabbningen som väntar på Zone Pro League #4. Spänningen kommer vara starkare än någonsin när det kommer regna pengar över kvällens bästa fighters. Galan hålls 26 november på Kooperativet Lindholmen. Säkra en biljett redan nu på Tickster!