22 september 2022

John Oldenqvist bokad för Zone Pro League #4 ”Money rain”

John gjorde sin proffsdebut på Zone Pro League #3. Det blev en kort och intensiv historia som slutade med förlust. Men göteborgaren återhämtade sig snabbt och är redo för nästa utmaning.

I sin proffsdebut kom John laddad med både självförtroende och energi. Det blev tydligt för alla när 27-åringen bokstavligen kastade sig in i matchen med ett flygande knä som första teknik. Den dramatiska starten följdes av en knapp minuts slagväxling. Få trodde att den blott 20-årige motståndaren från Frankrike skulle ha en chans. Men stående teknik och precision blev Johns nederlag när en höger på hakspetsen plötsligt avslutade matchen.

En flygande start på proffskarriären.

John blev inte allvarligt knockad och var snabbt tillbaka i träning igen på hemmaklubben GBG MAC. Med sin gedigna meritlista finns resurserna att hantera motgångar och ladda om. Amatörmästare i Wolf Fight, brons på World Cup och silver på SM bara för att nämna något. Med sin rutin, starka fysik och goda självförtroende är det inte förvånande att se den reslige lättviktaren göra comeback i buren.

Räkna med ännu en actionladdad match när hemmasonen går in i buren på Zone Pro League #4 ”Money rain”. Galan går 26 november på Kooperativet Lindholmen. Köp din biljett redan nu på Tickster!