25 oktober 2022

Hemmafavoriten Javad Vahid Rezah bokad för Zone Pro League #4

Thaiboxaren Javad är en ikon på Fighter Centre i Göteborg som lika ofta syns som aktiv fighter som engagerad instruktör. Med sina starka meriter och charmiga personlighet är det en fighter som lär dra publik till Zone Pro League #4.

Javad blev som en ny människa tack vare thaiboxning. Därav kom ringnamnet ”Reborn”. 24-åringen visade tidigt sin talang och har bekräftat sin status som landets främste i viktklassen med två raka SM-guld. Bortom sin fighting spirit och brutala träningsmängd, är Javad lika mycket en avslappnad instruktör. På hemmaklubben brukar den unga thaiboxaren alltid bjuda på ett leende och några vänliga ord till alla han möter.

Samtidigt som Javad är sympatiskt trevlig mot alla, är det alltid hårda bud som gäller på match. När det är dags för fight vaknar en målsökande vinnarskalle. Med sin kombination av snabbhet, power och precision har Javad alla verktyg. En tuff motståndare för vem som helst.

Javad Vahid Rezah
”Reborn” kommer alltid med farlig snabbhet och precision

Inom kort kommer motståndaren till hemmafavoriten meddelas. Oavsett vem som ställs på andra sidan, räkna med rykande snabb action i buren.

Zone Pro League #4 med sitt omtalade ”Money rain” hålls 26 november på Kooperativet Lindholmen. Biljetter finns ute på Tickster!