14 oktober 2023

Det första Nordiska MMA-mästerskapets finaler går på Zone Pro League #6

Den 4 november går Zone Pro League #6 av stapeln på Trädgår’n i Göteborg. Förutom ett flertal proffsmatcher i MMA och Thaiboxning så kommer det nordiska mästerskapets finaler att vara undercard på galan. Det innebär alltså att en Zone-biljett ger inträde till både det nordiska mästerskapets finaler och proffsmatcherna!

Det är första gången som ett nordiskt MMA-mästerskap arrangeras och det är det Svenska MMA Förbundet som står för värdskapet. Semifinalerna går på fredag den 3 november på Fit4Fight, och finalerna går alltså som undercard på Zone Pro League #6.

Inbjudna länder förutom Sverige är Danmark, Finland, Island och Norge. Exakt hur många matcher och vilka deltagare det blir vet vi inte förrän efter sista anmälningsdag som är den 30 oktober. Efter det kommer man att kunna ta del av deltagare och turneringsträd (samt så småningom resultat) på Smoothcomp.

Upplägget för Zone pro League #6 kommer att se ut som följer: 

  • 17:00 börjar insläpp vid Trädgår’n 
  • 17:30 Om det är många NM-finaler så går två matcher redan denna tid (annars start 18:00)
  • 18:00 Finalerna i Nordiska MMA mästerskapet
  • 20:00 (ca) proffsmatcher i MMA och thaiboxning.

Biljetter till Zone Pro League #6 (där alltså både NM-finalerna och proffsmatcherna ingår) finns här. Tacka gärna ja till FB-eventet!