26 maj 2021

Biljetter till Zone är släppta – så här funkar det!

Biljetter till nypremiären för Zone på Trädgår’n 25 september finns nu till försäljning. Så här funkar det med eventuell ovisshet gällande restriktioner och publikmängd.

Låt oss börja med det viktigaste – Zone kommer köra 25 september oavsett restriktioner relaterade till Covid-19. Eventuella begränsningar av publikmängd kommer inte att hindra arrangemanget.

”Vi har bestämt oss – då blir galan av.”

”Det är ett kundlöfte att arrangera galan oavsett rådande restriktioner, och sådant tar vi inte lätt på”, säger Zones vd August Wallén. ”Vi har bestämt oss för att köra och då kommer galan också att bli av.”

Biljetterna är släppta och finns tillgängliga här. Försäljningen har redan tagit full fart! Det bör nämnas att det råder garantier trots rådande ovissheter. Om restriktioner inte tillåter medverkan på galan, kommer drabbade biljettköpare att kompenseras.

”Zone har alltid följt lagen… men vi ryggar inte för motstånd och utmaningar.”

Zone kommer med andra ord ta på sig alla eventuella ekonomiska risker med att genomföra tävlingen, även om man tvingas ha begränsad publik. (Galan kommer dessutom att kunna ses på distans, tillgänglig online via Göteborgspostens livesändning.)

Wallén förklarar att det är en viktig princip att stå fast vid sin målsättning även i tider av motgång och otrygghet, vilket bygger på en lång tradition av orubblig fightermentalitet i alla lägen:

”Zone har alltid följt lagen och vi respekterar krav från myndigheter. Men vi ryggar inte för motstånd och utmaningar. I drygt 18 år har vi hävdat vår rätt att få utöva och tävla i våra sporter – och vi har vunnit striden varje gång.”

För publikens del innebär eventuella restriktioner att de som först köper biljett först också står först i kön för en plats. Om exempelvis endast 100 pers tillåts i lokalen, går platserna till de 100 först sålda. Återstående biljettköpare kommer tyvärr inte kunna delta under sådana omständigheter, men kommer som sagt att bli fullt kompenserade.